Изпълнителният директор на българските дружества на Дънди Прешъс Металс“  проф.

...
Изпълнителният директор на българските дружества на Дънди Прешъс Металс“  проф.
Коментари Харесай

Илия Гърков става старши вицепрезидент на „Дънди Прешъс” за Европа

Изпълнителният шеф на българските сдружения на „ Дънди Прешъс Металс “  проф. доктор инж. Илия Гърков стана старши вицепрезидент за Европа на  канадската компания.

От началото на месеца той дава отговор за департамент „ Оперативни действия в Европа “, който с изключение на дейностите в Сърбия включва и бъдещите планове в Европа. Наред с това проф. Гърков резервира управителния си пост в предприятията, основани в Челопеч и Крумовград.  

„ Дългогодишният  интернационален опит на проф. Илия Гърков в построяването на постоянни връзки със заинтригуваните страни и неговата сполучлива активност в България ще бъдат основни за напредъка на „ Дънди Прешъс Металс “ в европейските страни “, считат от компанията.

Проф. доктор инж. Илия Гърков има 30-годишен интернационален опит в добивната промишленост на България, Австралия и Армения. През годините е заемал разнообразни лидерски позиции. Има голям принос за огромни планове в промишлеността, един от които е трансформацията на рудник „ Челопеч ” в дружество от международна класа. Той има принос в построяването на модерния рудник „ Ада тепе “, както и за въвеждането на редица новаторски процеси и положителни практики в добивните действия. Под управлението на инж. Гърков рудник „ Челопеч “ е подложен на международната минна карта, след направените основни промени в технологията за рандеман и организацията на труда. В рудника беше създаден и от години работи първият в света самостоятелен, самообучаващ се дрон в подземни условия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР